Alle Projecten

 

WerkVaardig | flexibel in werk

WerkVaardig is er voor mensen die weer aan het werk willen en voor bedrijven die mensen nodig hebben.

WerkVaardig slaat een brug naar voor kandidaat werknemers naar actief zijn op de arbeidsmarkt. We zijn betrokken en werken vanuit bezieling aan onze opdrachten. Al onze medewerkers ondersteunen we om vanuit hun kwaliteiten en mogelijkheden te werken.

Ons uitgangspunt is maatwerk oplossingen bieden. Samen kijken hoe we tot goeie resultaten  komen. WerkVaardig is van veel markten thuis. Mensen in een traject ‘naar werk’ zijn bij ons actief onder aansturing van professionals. We verzorgen trainingen om vaardigheden te versterken.

Dienstverlening op maat voor u als klant, zo werken we. Zorgvuldig en met aandacht. Met oog voor de menselijke maat. Samenwerken met WerkVaardig betekent: sociaal ondernemen. Wanneer u als werkgever een bijdrage wilt leveren aan MVO, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Meer op www.werkvaardig.nl

 


 

sign_krachtzieners

Krachtzieners | de kracht van je zaak

Krachtzieners richt zich op de kracht van de zaak. Dat kan letterlijk de zaak, de onderneming of praktijk zijn. Maar het kan ook meer figuurlijk zijn: dat wat jouw zaak is, je unieke kracht en kwaliteit als professional.

Krachtzieners is bedoeld voor ondernemende professionals die een verschil willen maken. Impact willen vergroten, waardegedreven met voldoening werken. Vanuit dat wat je kracht is.

Je leest er alles over op www.krachtzieners.nl

 


 

sign_lwplaats_wit Lichtwerkplaats | belicht je kracht

De Lichtwerkplaats is een plek voor lichter leven en werken. Waar het gaat om heel de mens: 360graden mens zijn.

We zijn een onafhankelijk informatief platform met inspiratie voor lichter leven en werken. De Lichtwerkplaats is niet zomaar een organisatie. Ze is ontstaan uit een ideaal, een droom. Wij dromen van een wereld die weer draait om de kracht van mensen en het bundelen daarvan. Om de manier waarop we met elkaar samenleven, oprechte aandacht kunnen hebben voor elkaar. Een wereld waar de economie ten dienste staat voor mensen en niet andersom.

We geloven in een nieuwe manier van samen leven en werken. Met normen en waarden die uitgaan van het belichten van kracht, samenwerken, kwaliteiten delen. Waar klachten omgezet worden naar krachten.

Professionals verbinden die hun kennis willen delen is de opzet van Lichtwerkplaats. Voor blogger, vlogger, schrijver, welzijns praktijk of -bedrijf. Over thema’s gericht op lichter leven en werken.

Op www.lichtwerkplaats.nl lees je er meer over.

 


 360graden Mens, werkplaats voor bezieling

De stichting is het overkoepelende orgaan voor onze mvo-projecten met een secretariaat en projectbureau.

Als projectbureau organiseren en faciliteren we lezingen, workshops en cursussen voor  professionals, mensenwerkers en kleine organisaties.

Als projectbureau organiseren en faciliteren we lezingen, workshops en cursussen voor professionals, mensenwerkers en kleine organisaties.

Dit zijn enkele van de projecten die door ons worden geïnitieerd en gefaciliteerd. Op deze pagina lees je er meer over.

Het secretariaat is tevens een perfecte plek voor herintreders om een rijke schakering aan werkervaring op te doen. Op het gebied van secretariële ondersteuning, ontvangst-receptie en back-office. We doen dit in samenwerking met een lokale overheidsinstantie.

 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Sparren, samenwerken?

Ben je een mensenwerker en wil je graag je expertise delen maar niet de organisatie van een lezing of workshop erbij hebben? Neem dan contact met ons op, we zijn enthousiast om van betekenis voor je te zijn!

Als bedrijf of organisatie bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft om de kansen en mogelijkheden te benutten van werkervaringsplaatsen binnen uw organisatie.

Ook als je herintreder bent en graag weer aan de slag wilt; je bent van harte welkom. Neem contact met ons op, we horen graag van je.

 

We staan ook open voor nieuwe projecten

Heb je een idee, raak je geïnspireerd door wat we doen en de visie die we uitdragen? We zijn in voor co-creaties, dus neem vooral contact met ons op.