sign_IkWerkWeer_witIk Werk Weer | brug naar werk

Ik Werk Weer biedt een plek waar werknemers en werkgevers elkaars krachten kunnen bundelen en hun gezamenlijke doelstelling kunnen verwezenlijken, namelijk: werk. We zijn er voor mensen met een wajong-, wia-, wwb- of ziektewet-status en voor werkgevers die nieuwe werknemers in willen zetten en subsidiemogelijkheden willen benutten.

Als bedrijf of organisatie bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft om de kansen en mogelijkheden te benutten van werkervaringsplaatsen binnen uw organisatie. Er zijn aantrekkelijke gesubsidieerde mogelijkheden om nieuwe medewerkers aan uw organisatie te kunnen binden.

Ook als je herintreder bent en graag weer aan de slag wilt; je bent van harte welkom. Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Meer lees je op www.ikwerkweer.nl

 

sign_krachtzieners

Krachtzieners | de kracht van je zaak

Krachtzieners voorziet zzp’er, professional en mkb van advies en support in het belichten van kracht van mens en organisatie. We gaan hierbij ook actief co-creaties aan om een optimaal en allround service te bieden. Voor de kracht van je zaak.

Krachtzieners richt zich op de kracht van de zaak. Dat kan letterlijk de zaak, de onderneming of praktijk zijn. Maar het kan ook meer figuurlijk zijn: dat wat jouw zaak is, je unieke kracht en kwaliteit als professional.

Je leest er alles over op www.krachtzieners.nl

 

sign_lwplaats_wit Lichtwerkplaats | belicht je kracht

De Lichtwerkplaats is een platform voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving, verdieping en high sensitivity. Voor hoofd en hart, voor je innerlijke en uiterlijke welzijn. Door consultenworkshops en bijeenkomsten. Gericht op heel de mens.

De Lichtwerkplaats biedt met een team van experts als coaches, therapeuten of trainers expertise en begeleiding aan voor iedereen die op zoek is naar  inspiratie of ondersteuning door consulten, workshops, trainingen en bijeenkomsten. Voor elke leeftijd, werk of privé  voegen we een dimensie toe aan thema’s als leven en werken, gezondheid, ontspanning en welzijn.

De Lichtwerkplaats is tevens een podium voor mensenwerkers om zichzelf met hun expertise te kunnen profileren, hun diensten aan te bieden en samen te werken.

Op www.lichtwerkplaats.nl lees je er meer over.

 

sign_wpvb_wit Werkplaats voor Bezieling

De Werkplaats voor Bezieling is het overkoepelende orgaan voor onze mvo-projecten met een secretariaat en projectbureau.

Als projectbureau organiseren en faciliteren we lezingen, workshops en cursussen voor  professionals, mensenwerkers en kleine organisaties. Lees verder>>>

Als projectbureau organiseren en faciliteren we lezingen, workshops en cursussen voor professionals, mensenwerkers en kleine organisaties.

Dit zijn enkele van de projecten die door de Werkplaats voor Bezieling worden geïnitieerd en gefaciliteerd. Op deze pagina lees je er meer over.

Het WvB secretariaat is tevens een perfecte plek voor herintreders om een rijke schakering aan werkervaring op te doen. Op het gebied van secretariele ondersteuning, ontvangst-receptie en back-office. We doen dit in samenwerking met een lokale overheidsinstantie.

 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Sparren, samenwerken?

Ben je een mensenwerker en wil je graag je expertise delen maar niet de organisatie van een lezing of workshop erbij hebben? Neem dan contact met ons op, we zijn enthousiast om van betekenis voor je te zijn!

Als bedrijf of organisatie bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft om de kansen en mogelijkheden te benutten van werkervaringsplaatsen binnen uw organisatie.

Ook als je herintreder bent en graag weer aan de slag wilt; je bent van harte welkom. Neem contact met ons op, we horen graag van je.

 

We staan ook open voor nieuwe projecten

Heb je een idee, raak je geïnspireerd door wat de Werkplaats voor Bezieling doet en de visie die we uitdragen? We zijn in voor co-creaties, dus neem vooral contact met ons op.