Over 360graden Mens

De stichting 360graden Mens – werkplaats voor bezieling,  is een bundeling van projecten op het gebied van sociaal maatschappelijke projecten. Hierin staat centraal mensen, particulieren en ondernemers, bij te staan vanuit authenticiteit te werken en leven.

 

‘Ieder mens heeft iets bij te dragen in de maatschappij’

 

Dit realiseren we met verschillende projecten op persoonlijk en professioneel niveau.

We zijn een kleinschalige organisatie waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De stichting is het overkoepelende orgaan voor onze mvo-projecten met een secretariaat en projectbureau.

Naast onze projecten organiseren en faciliteren we voor professionals, mensenwerkers en kleine organisaties lezingen, workshops en cursussen.

Het secretariaat is tevens een perfecte plek voor herintreders om een rijke schakering aan werkervaring op te doen. Op het gebied van secretariele ondersteuning, ontvangst-receptie en back-office. We doen dit in samenwerking met een lokale overheidsinstantie.

Wat we concreet doen? Lees verder bij alle projecten

 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Sparren, samenwerken?

Als organisatie en bedrijf, job- of werkcoach, mensenwerker als therapeut, coach, trainer of herintreder die graag aan de slag wil; je bent van harte welkom contact met ons op te nemen.

We zijn gedreven om van betekenis voor elkaar te kunnen zijn. >> contact

Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe co-creaties.