360graden Mens vormt een bundeling van kleinschalige sociaal maatschappelijke non-profit projecten en initiatieven. Hierin staat centraal mensen, particulieren en ondernemers, bij te staan vanuit authenticiteit te werken en leven.

 

‘Ieder mens heeft iets bij te dragen in de maatschappij’

Dit realiseren we met verschillende projecten en initiatieven op persoonlijk en professioneel niveau.

We zijn een kleinschalige organisatie waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Waar we dagelijks met vrijwilligers bezig zijn onze missie na te streven. 

We hebben een missie

Om een duurzame bijdrage leveren door sociaal maatschappelijke projecten. Onze visie daarbij is om uit te gaan van de kracht die in ieder mens en in elke situatie aanwezig is. Wanneer authenticiteit als intrinsieke kracht de ruimte krijgt, ontstaat er vitaliteit en duurzaam welzijn. Bezieling is geen populaire term maar een gefundeerde essentiële basis binnen ons werk. We hebben een ondersteunende en faciliterende rol. Ons secretariaat is een perfecte plek voor herintreders om een rijke schakering aan werkervaring op te doen. Op het gebied van secretariele ondersteuning, ontvangst-receptie, back-office en leren werken met sociale media. We doen dit in samenwerking met een lokale overheidsinstantie, reintegratiebureaus, non-profit initiatieven. 

Stichting of bedrijf

Een onderneming is gericht op ondernemerschap en winst dat meestal gaat naar de ontwikkeling van nieuwe producten of het prive-vermogen van de ondernemer en werknemers. Een Stichting heeft een ander karakter – voor ons betekent het dat we ons niet richten op financieel gewin maar op de ontwikkeling en ondersteuning van mensen en sociaal maatschappelijk welzijn. 360graden Mens is de werknaam van Stichting Werkplaats voor Bezieling.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Sparren, samenwerken?

Als organisatie en bedrijf, job- of werkcoach, mensenwerker als therapeut, coach, trainer of herintreder die graag aan de slag wil; je bent van harte welkom contact met ons op te nemen.

We zijn gedreven om van betekenis voor elkaar te kunnen zijn. >> contact

Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe co-creaties.

 

Kunnen we iets voor jou of je organisatie betekenen? 

Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen.