Tiara Dijkhof

Tiara Dijkhof

Oprichter, dagelijks bestuurder en coach

Vanuit het communicatievak zette ik ooit die stap naar ondernemerschap, ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om jezelf te ontwikkelen en je kracht te benutten. Te doen waar je goed in bent en wat bij je past. Ik zag het bij de mensen om me heen en ervoer het zelf aan den lijve. Zo ontstond de oprichting van 360graden Mens, ontwikkelde we programma’s en trajecten voor mensen die weer stappen richting werk willen zetten. Met 360graden Mens, heb ik de wens bij te dragen aan versterken van mensen en organisaties. Door werk te verbinden met mensen die opnieuw tot hun recht komen en hun kwaliteiten weer benutten. 

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar sociaal ondernemer en heb mensen in diverse doelgroepen op weg geholpen om meer vanuit hun kracht te leven en werken. Ik werd opgeleid tot Grafisch Intermediair, ondernemerscoach en begeleider bij persoonlijke ontwikkeling vanuit diverse methoden. Naast 360graden Mens heb ik nog een bedrijf www.krachtzieners.nl en een passie met mijn 2CV www.gelukseend.nl

De rode draad is: leven en werken vanuit je kracht, wees zichtbaar en deel je kracht. Dat maakt de wereld mooier.

Mirjam Tannemaat

Mirjam Tannemaat

Coordinator en ondersteuning dagelijks bestuur

Een absolute mensen-mens en coördinator bij stichting 360graden Mens. Met een achtergrond in de zorg en beroep als klassiek Homeopaat, begeleid ik met veel plezier de mensen op de werkvloer die een werkervaringsplaats bij ons hebben. Intake, planning, praktische dagelijks zaken en zorgen dat iedereen zo goed mogelijk op zijn of haar plek zit. 

Ook het dagelijks bestuur ondersteun vooral heel praktisch en waar nodig pak ik zelf graag de pen voor het schrijven van blogs over onderwerpen gelieerd aan welzijn. (www.lichtwerkplaats.nl)

Piet van Veen

Piet van Veen

Bestuurslid en coach

Als zoon van een familie uit de binnenscheepvaart zit het nemen van verantwoordelijkheid, hard werken, loyaliteit en behoefte aan vrijheid mij in de genen. Sinds 2010 ben ik zelfstandig professional en werkzaam als coach, adviseur en trainer. Bij de begeleiding en ondersteuning van teams om op een goede resultaatgerichte manier samen te werken, maak ik gebruik van de piramide van Lencioni. Als systemisch coach, werk ik graag met (tafel)opstellingen.

Bij het samen met u maken van bedrijfsplannen, vind ik een goede balans tussen de bijdrage aan de samenleving en de mogelijkheden om voldoende omzet en winst te behalen van belang.

Belangrijke opleidingen:

  • economie aan de rijksuniversiteit Groningen
  • opleiding systemisch werken en waarnemen (basis, verdieping en master) bij de Verheldering Hoofddorp.

 

Maarten Jan Kempe

Maarten Jan Kempe

Werkcoach en projectpartner WerkVaardig

Jarenlang heb ik projecten opgezet, begeleid en afgerond met als centraal thema werk. Als accountmanager en jobhunter voor (semi)overheid heb ik veel banen gevonden, gecreëerd en weten in te vullen. Dat heb ik altijd gedaan met 2 klanten in gedachten. Enerzijds de werkzoekende klant op zoek naar een prettige, nieuwe werkplek. Anderzijds de werkgever die een goede invulling aan zijn vacature gegeven wil hebben.

Vanaf 2015 ben ik zelfstandig professional. Ik werk voor zowel particulieren die weer aan het werk willen als in projecten op het gebied van werk en werkervaring voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast verricht ik opdrachten voor maatschappelijke initiatieven.

Een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak als ook het creatief zijn in het leggen van verbindingen kenmerken mij. Een groot regionaal netwerk en het hebben van diverse samenwerkingspartners stellen mij in staat om veel verbindingen te leggen voor alle partijen.

Will van den Brand

Will van den Brand

Bestuurslid en coach

“De wijsheid zit in jezelf” Je eigen klank kennen en leven vanuit je natuurtalent. De moed hebben om dat voluit te leven en daardoor betekenis te hebben in je omgeving, dat is wat mij inspireert en beweegt in mijn werk en in mijn leven. 

Ik werk sinds 35 jaar als trainer, coach, adviseur en docent bij verschillende werkgevers, waaronder Arbeidsvoorziening, Vrouw en Werk, en binnen het onderwijs en vormingswerk. Ik heb een onderwijskundige en psychologische achtergrond, De laatste twintig jaar werkzaam vanuit zelfstandig ondernemerschap.

Violet Bosman Cova

Violet Bosman Cova

Financieel administratieve ondersteuning

Na een periode bij de stichting te hebben gewerkt op basis van een werkervaringsplaats, vond Violet een vaste baan bij de Gemeente Brummen.

Daar werkt ze met veel plezier, maar ze vond het ook fijn om nog met 360graden Mens vebonden te blijven. Violet doet vrijwilligerswerk en houdt een scherp ook op onze administratie.