Wie we zijn

Tiara Dijkhof

Na vele jaren in de zakelijke dienstverlening actief te zijn geweest, besloot ik me in te zetten voor duurzaam welzijn voor werkzoekenden en ondernemers. Dit doe ik als adviseur, begeleider en als initiator van diverse projecten en oprichter van stichting 360gradenMens – werkplaats voor bezieling.

Mijn passie voor authenticiteit van zowel mens als organisatie, creatieve entrepeneursgeest zet ik met gedrevenheid in om het beste uit mensen, zelfstandige professionals en organisaties te halen. Ieder mens heeft altijd mogelijkheden om te werken vanuit zijn of haar kwaliteiten.

Ik werd opgeleid tot Grafisch Intermediair, ondernemerscoach en begeleider bij persoonlijke ontwikkeling.

Met 360graden Mens, draag ik bij aan het versterken van mensen en organisaties middels onze diensten. Door werk te verbinden met mensen die opnieuw tot hun recht komen en hun kwaliteiten weer benutten.

Heb je interesse om van gedachten te wisselen? Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan vooral contact met me op.

 

Piet van Veen – projectpartner Ik Werk Weer en WerkVaardig

Ervaring als hoofd financiën en projectontwikkelaar van werkprojecten bij de stichting Surplus in Twente, als directeur bij stichting Oostwerk in Oost Nederland, en als coach en trainer bij werkprojecten en voor startende ondernemers in het midden en het oosten van Nederland.

Sinds 2010 is Piet zelfstandig professional en werkzaam als coach, adviseur en trainer in opdracht van het MKB, gemeenten en mensen met loopbaanvragen.

Kernwoorden: luisteren met aandacht, handelend vanuit betrokkenheid en kijkend naar mogelijkheden.

 

maartenjanMaarten Jan Kempe – projectpartner Ik Werk Weer en WerkVaardig

Jarenlang heb ik projecten opgezet, begeleid en afgerond met als centraal thema werk. Als accountmanager en jobhunter voor (semi)overheid heb ik veel banen gevonden, gecreëerd en weten in te vullen. Dat heb ik altijd gedaan met 2 klanten in gedachten. Enerzijds de werkzoekende klant op zoek naar een prettige, nieuwe werkplek. Anderzijds de werkgever die een goede invulling aan zijn vacature gegeven wil hebben.

Vanaf 2015 ben ik zelfstandig professional. Ik werk voor zowel particulieren die weer aan het werk willen als in projecten op het gebied van werk en werkervaring voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast verricht ik opdrachten voor maatschappelijke initiatieven.

Een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak als ook het creatief zijn in het leggen van verbindingen kenmerken mij. Een groot regionaal netwerk en het hebben van diverse samenwerkingspartners stellen mij in staat om veel verbindingen te leggen voor alle partijen.

 

violetViolet Bosman – Cova

Na een periode bij de stichting te hebben gewerkt op basis van een werkervaringsplaats, vond ze een vaste baan bij de Gemeente Brummen.

Daar werkt ze met veel plezier, maar ze vond het ook fijn om nog met onze stichting vebonden te blijven. Violet doet vrijwilligerswerk en houdt een scherp ook op onze administratie.

..

SharonSharon van der Linde

Na mijn verhuizing naar Zutphen viel mijn oog op het vrijwilligerswerk bij de Werkplaats voor Bezieling.

De stichting spreekt mij aan vanwege mijn interesse in hoogsensitiviteit en de diverse projecten die zij doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een aantal hiervan hebben raakvlakken met mijn werkervaring op het gebied van sociale zaken. Daarnaast vind ik het erg mooi dat gekeken wordt naar de kracht en ontwikkeling van het individu.

Mijn kracht ligt bij het adviseren op gebied van juridische zaken, personeelszaken, en bedrijfsprocessen. Graag zou ik dit in de toekomst voor het MKB in Zutphen en omgeving willen uitbouwen.

IkWerkWeer.nlWerkervaringsplaatsen

Binnen onze stichting maken we ook werkervaringsplaatsen mogelijk. We vinden duurzaam en sociaal maatschappelijk betrokken ondernemen wezenlijk voor de balans in de maatschappij. Bijvoorbeeld voor ons secretariaat, ontvangstreceptie en voor andere organisaties brengen we matches tot stand.

Over dit wisselende team van mensen die werk ervaring op kunnen doen, kun je alles verder lezen op de website van ons project ‘Ik Werk Weer’.  Hier lees je niet alleen over de actualiteiten maar ook informatie hoe je als organisatie ook ruimte voor deze mensen kunt bieden en zo sociaal maatschappelijk betrokken kunt ondernemen.

We begeleiden mensen, maken kansen mogelijk en wellicht vind u er wel een goede kracht voor uw organisatie! Mensen ontvangen begeleiding, ook nog op de werkvloer.

Ook een stap zetten om meer mogelijk te maken? Kijk dan even op www.ikwerkweer.nl of stuur een bericht naar: tiara@360gradenmens.nl