Tiara Dijkhof

Tiara Dijkhof

Oprichter, dagelijks bestuurder en coach

Vanuit het communicatievak zette ik ooit die stap naar ondernemerschap, ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om jezelf te ontwikkelen en je kracht te benutten. Te doen waar je goed in bent en wat bij je past. Ik zag het bij de mensen om me heen en ervoer het zelf aan den lijve. Zo ontstond de oprichting van 360graden Mens, werknaam van stichting Werkplaats voor Bezieling. We ontwikkelen o.a. programma’s en trajecten voor mensen die weer stappen richting werk willen zetten. Met 360graden Mens, heb ik de wens bij te dragen aan versterken van mensen en organisaties. Door werk te verbinden met mensen die opnieuw tot hun recht komen en hun kwaliteiten weer benutten. 

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar sociaal ondernemer en heb mensen in diverse doelgroepen op weg geholpen om meer vanuit hun kracht te leven en werken. Dat doe ik op non-profit basis. Ik werd opgeleid tot Grafisch Intermediair, ondernemerscoach en begeleider bij persoonlijke ontwikkeling vanuit diverse methoden. Naast 360graden Mens heb ik nog andere non-profit initiatieven: www.krachtzieners.nl en mijn liefde voor de 2CV Lelijke Eend en het welzijn van mensen combineer ik met de www.gelukseend.nl

De rode draad is: leven en werken vanuit je kracht, wees zichtbaar en deel je kracht. Wees goed voor elkaar. Dat maakt de wereld mooier.

Mirjam Tannemaat

Mirjam Tannemaat

Coordinator en ondersteuning dagelijks bestuur

Een absolute mensen-mens en coördinator bij stichting 360graden Mens. Met een achtergrond in de zorg en beroep als klassiek Homeopaat, begeleid ik met veel plezier de mensen op de werkvloer die een werkervaringsplaats bij ons hebben. Intake, planning, praktische dagelijks zaken en zorgen dat iedereen zo goed mogelijk op zijn of haar plek zit. 

Ook het dagelijks bestuur ondersteun vooral heel praktisch en waar nodig pak ik zelf graag de pen voor het schrijven van blogs over onderwerpen gelieerd aan welzijn. (www.lichtwerkplaats.nl)

Adelijne de Vries - Martin

Adelijne de Vries - Martin

Bestuurslid Onderwijsontwikkelaar

De drive om mensen een stukje op weg te helpen bij het worden wie ze willen zijn, loopt als rode draad door mijn werkzame leven. Ik geloof dat talenten en dromen dynamisch zijn van karakter en vooral ook aan moeten sluiten bij je levensfase en/of omstandigheden van dat moment. En mijn geloof in ‘practice what you preach’ heeft daarom ook voor een veelbewogen loopbaan gezorgd.
Mijn functie als freelance onderwijsontwikkelaar en part time docent, past erg goed in mijn huidige levensfase. Ik geniet er enorm van om mooie trainingen en opleiding vorm te mogen geven.

Belangrijke opleidingen:

  • Hogeschool van Utrecht Bachelor of Education Omgangskunde 2e graad
  • Dudok college Agogisch Werk 
Will van den Brand

Will van den Brand

Bestuurslid

Sinds 35 jaar werk ik als trainer, coach, adviseur en docent bij verschillende werkgevers, binnen het onderwijs en vormingswerk. De laatste twintig jaar werkzaam vanuit zelfstandig ondernemerschap.

Ik heb een onderwijskundige en psychologische achtergrond en heb me o.a. geschoold in de groepsdynamica van het trainen en in arbeidsmarktontwikkeling.

Als bestuurslid heb ik een passief ondersteunende rol en inspireer wanneer gewenst.

Maarten Jan Kempe

Maarten Jan Kempe

Werkcoach en projectpartner WerkVaardig

Jarenlang heb ik projecten opgezet, begeleid en afgerond met als centraal thema werk. Als accountmanager en jobhunter voor (semi)overheid heb ik veel banen gevonden, gecreëerd en weten in te vullen. Dat heb ik altijd gedaan met 2 klanten in gedachten. Enerzijds de werkzoekende klant op zoek naar een prettige, nieuwe werkplek. Anderzijds de werkgever die een goede invulling aan zijn vacature gegeven wil hebben.

Vanaf 2015 ben ik zelfstandig professional. Ik werk voor zowel particulieren die weer aan het werk willen als in projecten op het gebied van werk en werkervaring voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast verricht ik opdrachten voor maatschappelijke initiatieven.

Een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak als ook het creatief zijn in het leggen van verbindingen kenmerken mij. Een groot regionaal netwerk en het hebben van diverse samenwerkingspartners stellen mij in staat om veel verbindingen te leggen voor alle partijen.

Violet Bosman Cova

Violet Bosman Cova

Financieel administratieve ondersteuning

Na een periode bij de stichting te hebben gewerkt op basis van een werkervaringsplaats, vond Violet een vaste baan bij de Gemeente Brummen.

Daar werkt ze met veel plezier, maar ze vond het ook fijn om nog met 360graden Mens vebonden te blijven. Violet doet vrijwilligerswerk en houdt een scherp ook op onze administratie.