Als onderdeel van de Werkplaats voor Bezieling is de Lichtwerkplaats een platform voor het belichten van kracht. Voor hoofd en hart, voor innerlijke en uiterlijke welzijn, kortom op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel gebied. Om de kracht in ieder mens te belichten, gericht op heel de mens. We zijn een non-profit platform en dit is onze manier van maatschappelijke betrokkenheid. 

We maken op een toegankelijke manier consulten, workshops en bijeenkomsten mogelijk en hebben de ambitie te groeien tot een landelijke club. Dit doen we graag met jou als expert in jouw vakgebied! 

visje overspringenOns platform is er er voor:

  • Mensen die op zoek zijn naar meer welzijn in hun leven
  • Voor jou als expert om je een podium te geven. Om je kwaliteiten zichtbaarder te maken en in te zetten door het geven van consulten, workshops of cursussen.  

We maken een verbinding door het samen uitdragen van een visie:

“Het belichten van kracht voor duurzaam lekker leven!”

Doe je mee?

Wat je mag verwachten is de verbindende kracht en kwaliteit van ons platform. Dit geeft je ook de kans om eenvoudig je netwerk te vergroten en collega experts te ontmoeten in tal van disciplines. Verder:

  • Kun je je jouw consulten, workshops en trainingen op de website plaatsen. Zo treed je op een heldere manier naar buiten binnen een club van professionals met een duidelijke visie. Mensen blijken dat fijn te vinden.
  • Wij promoten heel actief via bijvoorbeeld social media alle activiteiten binnen de club. Dus ook die van jou.
  • Jouw diensten met je persoonlijk profiel krijgen een eigen pagina op de website. Je kunt dus naast je eventuele eigen website, ook naar deze eigen pagina doorverwijzen.
  • We organiseren maandelijkse bijeenkomsten en o.a. themadagen zoals een consultendag waar je aan mee kunt doen. Dit is een perfecte manier om jezelf op een natuurlijke manier te verbinden met mensen die wat aan jouw diensten kunnen hebben.
  • Je hebt de mogelijkheid en kans om te adverteren en blogs over jouw expertise op de site te delen.
  • Voor als je wel graag een worskhop of lezing wilt geven maar het ‘gedoe’ vind om dit allemaal te organiseren, kun je dit aan ons overlaten. Wij verzorgen de organisatie, zodat jij alleen je expertise hoeft in te brengen

 

ConsultDeel je onze droom over van een wereld die weer draait om de kracht van mensen en het bundelen daarvan? Heb je als mensenwerker minimaal 3 jaar ervaring in jouw discipline?

Dan bieden we je graag een podium voor jouw kwaliteiten. De bijdrage is in 2013 nog gratis, in 2014 is het maar € 93,- per jaar.

 

Waar je ook woont, je kunt gewoon aansluiten.

Want we hebben een landelijke ambitie. Dus heb je interesse, mail ons! Dit kan via: mail@lichtwerkplaats.nl. Je kunt ook onderstaand contactformulier even invullen.

We heten je van harte welkom!

[contact-form to=’mail@lichtwerkplaats.nl’ subject=’Meedoen als expert bij de Lichtwerkplaats’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field type=’text’/][/contact-form]

sign_lwplaats_wit