Van werken met onze teamleden op ons receptie-kantoor, versterken van persoonlijke ontwikkeling, of meedenken met de ontwikkeling van programma’s, tot het leggen van contacten, meewerken aan de organisatie of het sterken neerzetten van onze communicatie om er voor nog meer mensen te kunnen zijn. Iedereen heeft iets moois bij te dragen in onze maatschappij!

Stichting 360graden Mens zoekt doorlopend mensen om samen de wereld een beetje mooier te maken.
Werkend, studerend, gepensioneerd… van harte welkom om als vrijwilliger mee te doen. Voor een dag(deel) in de week, vast of meerdere dagen voor een paar weken of maanden of lange termijn? We bieden leuk werk, contact met mooie mensen op een gezellige plek. Je leest hier meer over onze vacatures.
.

Vacatures

Het werk bij onze kleinschalige stichting wordt voornamelijk gedaan door mensen met een afstand tot werk en lichte beperking. Dit doen we met professionele begeleiding, vrijwilligers en stagiairs. We zijn steeds op zoek naar de juiste mix van mensen. Centraal staan uitgaan van mogelijkheden, ontdekken van en werken met ieders kwaliteiten. Want, iedereen heeft iets waardevols te brengen!

Op het kleine en gezellige kantoor van onze stichting is van alles te doen. Van werken achter de receptiebalie, kleine doe-dingetjes, back-office ordenen, blogs schrijven, beeldmateriaal verzamelen, online marktonderzoek, werken in wordpress, mailchimp en canva tot het werken aan je eigen ontwikkeling met Het Inspiratie Programma en meedenken wat voor moois we als stichting nog maar mogelijk kunnen maken om mensen te laten groeien en bloeien. We bieden leuk en afwisselend werk, contact met mooie mensen op een bijzondere plek.

.

Op dit moment hebben we vacatures voor stagiairs en vrijwilligers:

.
Medewerker Receptie In opdracht van het bedrijfsverzamelgebouw waar wij ons receptie-kantoor hebben, zorgen we voor een fijne ontvangst van huurders en bezoekers in het pand. We hebben doorlopend werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot werk. Ben je enthousiast en wil je weer lekker bezig zijn? Laat van je horen!
.
Adviseur/medewerker HR Op ons kantoor werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én de potentie om arbeidsvermogen op te bouwen. Voor de gerichte ontwikkeling van onze teamleden gebruiken we bestaande HR-tools door onszelf ontwikkeld. Voor de verdere invoering ervan zoeken we een HBO-stagiair of vrijwilliger, die ons hierbij helpt.
.
Adviseur/medewerker communicatie Onze stichting heeft meer bekendheid nodig, bij ondernemers, werkgevers voor nieuwe opdrachten, bij zorg- en onderwijsinstellingen als sociale werk- en leerplek en bij ‘wereldverbeteraars’ in spe als plek om sociale projecten te ontwikkelen. Of het opzetten van een strakke fondsenwerving voor onze projecten. We zoeken daarom een HBO-stagiair of vrijwilliger, die ons helpt bij de opzet en uitvoering van het communicatieplan en de marketing hiervoor.
.
Buddy’s Voor het wegwijs maken van teamleden en stagiaires  zoeken we vrijwilligers die mensen op weg helpen, wegwijs maken, en coachend steun geven binnen onze stichting. Voor versterking van de receptie-pool en voor de begeleiding van onze teamleden zoeken we doorlopend vrijwilligers met een sociale en praktische inslag en stagiairs uit de sociale werk-of management-hoek.
.
.

Heb je interesse in één van deze vacatures of heb je idee dat mogelijk goed bij onze kleinschalige stichting past? Neem dan contact met ons op. Samen maken we de wereld mooier. En leuker!