Wil je zelfverzekerder overkomen in je communicatie? Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek en wil je goed uit je woorden komen? Wil je meer weten over communicatie en hoe je hier mee kan ‘spelen’? 360graden Mens heeft een training Communicatie/ Gesprekstechniek. Misschien iets voor jou?

Hoe communiceer jij?

Communicatie is belangrijk. Iedereen kan communiceren. Maar je boodschap helder en duidelijk overbrengen, op een manier zodat je bereikt wat je voor ogen hebt, is een ander verhaal. Ervaringen uit het verleden, omstandigheden en emoties kunnen ervoor zorgen dat een boodschap er niet zo uit komt zoals je graag zou willen.

Bij het zoeken naar werk is communicatie erg belangrijk

Solliciteren is spannend en een sollicitatiegesprek betekent voor de meeste mensen uit hun comfortzone stappen. Maar het is vaak wel noodzakelijk om die leuke baan te kunnen krijgen. Ook een netwerkgesprek kan een ingang zijn voor een baan in dat interessante bedrijf. Op deze momenten is het dus fijn als je boodschap goed overkomt. Het bepaalt toch ook voor een groot deel de indruk die je achterlaat.

Training Communicatie / Gesprekstechniek

In deze training leer je in 8 lessen de geheimen van goede communicatie. Er wordt inzicht verkregen in jouw manier van communiceren. Wat gaat al goed en wat kan je nog verbeteren? Er is ruimte om te oefenen met eigen concrete situaties om op een veilige manier het geleerde eigen te maken.

Na de training sta je steviger in je schoenen bij een sollicitatiegesprek of netwerkgesprek. Je hebt inzicht in je eigen manier van communiceren en wat het effect daarvan is op andere mensen. Je leert luistervaardigheden, vraagtechnieken en regie houden in een gesprek. Je hebt dus de kennis en vaardigheden in huis om een goede indruk achter te laten bij een sollicitatiegesprek of netwerkgesprek. 

Interesse?

Neem contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze website: training-communicatie-gesprekstechniek

 

mail@360gradenmens.nl | www.360gradenmens.nl | www.werkvaardig.360gradenmens.nl