Muzehof_IkwerkweerOp de jaarlijkse Zutphense Beursvloer, een initiatief van de Zutphense Uitdaging, ontstond er een inspirerende match met ons project Ik Werk Weer en de Muzehof centrum voor kunsten.

Ik Werk Weer is onderdeel van de Werkplaats voor Bezieling waar we maatschappelijk betrokken projecten mogelijk maken of ondersteunen. Door kwaliteiten en krachten te bundelen kunnen er mooie initiatieven ontstaan! De match met Muzehof centrum voor de kunsten is hier een voorbeeld van.

Een levendige plek om werkervaring op te doen

De Muzehof verzorgt lessen in muziek, zang, ensembles, theater, dans, kindercursussen en basisscholen. Maar ook als je met je band wilt oefenen kun je er een ruimte huren. Vanuit Ik Werk Weer gaan we kijken of we werkervaringsplekken kunnen verzorgen voor de administratie en receptie bij de Muzehof. Het is een heerlijk levendige club met betrokken mensen, wat maakt dat het een mooie plek is om werkervaring op te doen!

Meer samenwerking

De Muzehof had nog een wens: de popkelder een metamorfose geven. Het is tijd voor een nieuwe look, er moet geschilderd worden en misschien wel meubilair gemaakt worden. Ik Werk Weer heeft voor de Muzehof een link kunnen leggen met Trajectum. Zij hebben een club jongeren die heel graag hun handen uit de mouwen willen steken om te leren en een concreet plan vorm te geven.

Het idee is om nog meer partijen te betrekken bij deze ‘popkelder transformatie’. Bijvoorbeeld een interieurontwerper, leveranciers die willen sponsoren voor materiaal. Zo ontstaat er een team van jongeren die de popkelder gebruiken, creatieve geesten en praktische denkers om zo samen deze metamorfose te realiseren.

De eerste stappen zijn gezet! Over de vervolgstappen zullen we hier blijven schrijven. Wil je op een of andere manier een bijdrage leveren aan dit project? Laat het ons even weten en neem gerust contact op.

De kracht van de som der delen

Door het bundelen van krachten en het uitgangspunt dat de som der delen meer mogelijkheden geven, kunnen we meer concrete doelen realiseren. De krachtenbundeling tussen de Muzehof, Trajectum en Ik Werk Weer is hier een voorbeeld van. We inspireren, denken mee én we ondersteunen graag om concrete resultaten te bereiken.

Wil je ook een project realiseren? Neem ook dan even contact met ons op.

 

muzehoftrajectumbeursvloerzutphenIkWerkWeer.nl