Annelies_IkwerkweerAnnelies vertelt:

“Half februari 2014 ben ik bij de Werkplaats voor Bezieling gaan werken. Mijn doel is om weer werkritme op te bouwen, na een periode zonder werk te zijn geweest. Inmiddels ben ik al ruim een maand aan het werk en zit al goed in het werkritme en heb ondervonden dat administratief werk mijn goed ligt. In de toekomst zou ik het liefst een (vaste)baan vinden in administratief/receptie werk, bij voorkeur in een dienstverlenend bedrijf.”  

Annelies ontwikkelt zich vol enthousiasme en is een betrouwbare kracht die goed vooruit kan kijken, snel inzicht en overzicht heeft en het niet schuwt om initiatief te nemen. Met deze werkervaringsplaats kan ze zich verder ontwikkelen, bijvoorbeeld in het werken met WordPress en Facebook. Voor een toekomstige baan kan haar dat zeker van pas komen!

Wil je als bedrijf of organisatie mensen een kans geven en op een gedegen manier kennis maken met waardevolle krachten op detacheringsbasis? Er zitten nog veel meer aantrekkelijke kanten aan! Neem vooral contact op om mogelijkheden te bespreken.

[contact-form to=’tiara@werkplaatsvoorbezieling.nl’ subject=’Contact over mogelijkheden Ik Werk Weer’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Graag wil ik contact over de mogelijkheden’ type=’textarea’/][/contact-form]